5/6
2013

Yelo TV app nu voor Windows 8

door Laurent Van Tornhout

Yelo 300x213 Yelo TV app nu voor Windows 8Vanaf vandaag is Yelo TV beschikbaar op Windows 8 tablet en pc. Maar er is nog meer nieuws, de Yelo TV apps en de website yelotv.be zijn er nu ook in het Frans!

Yelo TV, dat is tv op elk scherm in huis
Yelo TV is de nieuwe tv-ervaring waarbij je jouw favoriete programma’s, live of opgenomen, op elk scherm kan bekijken. Yelo TV biedt met het intuïtieve Yelo TV menu dezelfde kijkervaring op tv, computer, tablets en smartphones. Je kan dan zowel live als naar opnames kijken op elk scherm in huis. Opnames plannen en wissen kan heel gemakkelijk thuis en van op afstand. Bovendien kan je met Yelo TV muziek, foto’s en filmpjes van op computer, smartphone of tablet bekijken op je televisietoestel.

Nu ook voor Windows 8
De Yelo TV app, waarmee je tv kijkt op je smartphone of tablet, was reeds beschikbaar voor iOS en Android. Vanaf vandaag kunnen ook de Windows 8-gebruikers genieten van Yelo TV op hun tablet of PC. De app is nu beschikbaar in de Windows Store.

Yelo TV in het Frans
De iOS, Android en Windows 8 apps en de website (yelotv.be) zijn er nu ook in het Frans. Bij Windows 8 pas je de taal aan in de app. Bij de andere besturingssysyemen bepaalt de systeemtaal van je tablet, computer of smartphone welke taal je hebt. Zet de systeemtaal van je tablet of computer op Frans, dan heb je automatisch de taal die je wenst. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden.

Nog meer goed nieuws
Yelo TV is nu ook beschikbaar voor HTC 1, Samsung Galaxy s4 en Sony Xperia Z. En we hebben nog een aantal functionaliteiten verbeterd, zoals een duidelijker symbool voor het wissen van geplande opnames in de Android-versie. Als je de app opstart, dan krijg je automatisch een berichtje dat er een upgrade nodig is.

De Yelo TV app op Windows 8 voor tablet en computer kun je nu downloaden in de Windows Store.

Visitez Yelotv.be ou téléchargez l’app dans iTunes StoreGoogle Play ou dans le Windows Store.

Heb je nog vragen? Dan kan je onze Yelo TV FAQ op Klantenservice raadplegen. Et pour les francophones : visitez les Yelo TV FAQ dans la partie Service Client.

 Yelo TV app nu voor Windows 8

Over Laurent Van Tornhout

Director Product Management TV bij Telenet. Laurent beheert het gamma tv-diensten van Telenet en de evolutie ervan. Hij heeft ervaring opgebouwd bij grote en kleine bedrijven, bij operatoren alsook bij leveranciers. Eén rode draad: passie voor de user experience.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. Niet vergeten: Yelo TV vanaf vandaag beschikbaar
 2. Vlaanderen kleurt Yelo
 3. Yelo TV, plezant wat allemaal kan!
 4. Yelo in ’t nieuw en op Android
 5. Nog even wachten op Yelo-app voor Android


31 reacties

  Goed nieuws. En nu nog een Windows Phone app (of tenminste het terug brengen van de mobiele website van yelo), zodat ik vanaf een externe locatie tenminste mijn digibox kan programmeren en ik ben tevreden.

  5 juni 2013 om 11:17 Brecht Laitem

  Op elk scherm in huis? Behalve als je Ubuntu gebruikt op je computer! Met de vorige versie ging dat nog perfect, nu niet meer door de keuze om silverlight te gebruiken.

  Op mijn Samsung Galaxi Tab2 heb ik het ook nog niet aan de praat gekregen zonder errors. Ik kan enkel de twitterstream lezen, maar begrijp het nut er nog niet van. Veel programma’s hebben een # die veel andere dingen betekend en dus allerlei “Kinderen Niet Toegelaten” tweets opleverd, zelfs bij kinderzenders!!! Geef de twitterstream enkel weer bij programmas die zelf een # promoten.

  YeloTV = veel marketing en veel teleurstelling… Leuk te horen dat het beschikbaar is voor mensen die Windows gebruiken, maar voor mij werkt het nog steeds niet naar behoren op Android en al helemaal niet meer op Ubuntu. Jammer.

  5 juni 2013 om 14:22 Hannes Van Roosbroeck

  Op elk scherm in huis? Behalve als je Ubuntu gebruikt op je computer! Met de vorige versie ging dat nog perfect, nu niet meer door de keuze om silverlight te gebruiken.

  Op mijn Samsung Galaxi Tab2 heb ik het ook nog niet aan de praat gekregen zonder errors. Ik kan enkel de twitterstream lezen, maar begrijp het nut er nog niet van. Veel programma’s hebben een # die veel andere dingen betekend en dus allerlei “Kinderen Niet Toegelaten” tweets oplevert, zelfs bij kinderzenders!!! Geef de twitterstream enkel weer bij programma’s die zelf een # promoten.

  YeloTV = veel marketing en veel teleurstelling… Leuk te horen dat het beschikbaar is voor mensen die Windows gebruiken, maar voor mij werkt het nog steeds niet naar behoren op Android en al helemaal niet meer op Ubuntu. Jammer.

  5 juni 2013 om 14:40 Hannes Van Roosbroeck

  Beste,

  Komt er weldra ook een app voor windows phone 8? Het segment van windows groeit steeds meer met de lumia reeks van Nokia en het zou ook voor deze gebruikers zeer welkom zijn.

  5 juni 2013 om 23:26 Jurgen

  … en nog steeds geen oplossing voor Linux-gebruikers.

  6 juni 2013 om 00:07 Wouter

  Op elk scherm in huis? Behalve als je Ubuntu gebruikt op je computer! Met de vorige versie ging dat nog perfect, nu niet meer door de keuze om silverlight te gebruiken.

  Op mijn Samsung Galaxi Tab2 heb ik het ook nog niet aan de praat gekregen zonder errors. Ik kan enkel de twitterstream lezen, maar begrijp het nut er nog niet van. Veel programma’s hebben een # die veel andere dingen betekend en dus allerlei “Kinderen Niet Toegelaten” tweets opleverd, zelfs bij kinderzenders!!! Geef de twitterstream enkel weer bij programmas die zelf een # promoten.

  YeloTV = veel marketing en veel teleurstelling… Leuk te horen dat het beschikbaar is voor mensen die Windows gebruiken, maar voor mij werkt het nog steeds niet naar behoren op Android en al helemaal niet meer op Ubuntu. Jammer.

  7 juni 2013 om 16:05 Hannes

  Yelo is in mijn ogen een algemene FLOP ,
  Telenet onwaardig.

  Neem bekwame programmeurs aan die weten waar ze mee bezeig zijn.

  9 juni 2013 om 15:15 dirt

  Komt deze app ook beschikbaar voor de Windows surface?

  10 juni 2013 om 00:15 Tom90

  Surface pro: tijd van zender een staat foutief! Kan niet kijken, jammer. Andere zenders gaan wel!
  dre

  19 juni 2013 om 19:08 andre

  Het zou echt fijn zijn als er nu ook een Windows Phone App zou komen. Plz Telenet! Dankjewel!

  24 juni 2013 om 16:28 Kristof

  Bij mij kan ik met de Yelo app geen livestream bekijken op Windows 8. De app is niet beschikbaar op Windows Phone 8. Beschikbaar overall…yeah…

  24 juni 2013 om 20:27 Philippe

  windows phone 8 support?

  24 juni 2013 om 21:57 Steven Van Haute

  Windowsphone app voor yelotv??? Begrijp niet dat dit zolang achterblijft bij zo een firma. Of hebben jullie genoeg reclame gemaakt? Een misnoegde en teleurgestelde vaste telenetklant.

  3 juli 2013 om 21:25 Herbie72

  Waar blijft de Windows Phone App?

  4 juli 2013 om 14:43 Tommy

  Ben ook vragende partij om een app op ons nokia te krijgen van yello tv ,hopelijk duurt dit niet te lang.

  18 juli 2013 om 18:04 Van Peteghem

  Dat er nu nog geen win phone app beschikbaar is, maakt van telenet een amateuristisch bedrijf. Mega winsten maken en de klant staat te huilen. Dat krijg je zonder voldoende concurrentie op de huidige markt met prijsafspraken… We kunnen nergens anders heen.

  3 augustus 2013 om 11:48 Evil Zorro

  Heel spijtig dat er nog steeds geen win phone 8 app is! Hopelijk komt er snel een oplossing!

  5 augustus 2013 om 19:06 seppe

  Wanneer nu eindelijk de wp8 app. Hoe is toch mogelijk dat dit zolang duurt ? Meer en meer mensen schakelen over op wp8 platform !!

  11 augustus 2013 om 22:18 Guy

  nog steeds geen app voor windows phone! op mijn samsung galaxy S+ werkte het perfect nu voel ik me toch ontgrieft op mn nokia lumia!! Mr. Telenet, doe er snel iets aan aub!! een trouwe klant

  13 augustus 2013 om 01:27 chelle

  - Werkt goed op mijn laptop op Windows 8, maar werkt helass niet op de externe 2de monitor
  - Kunnen we ook BBC1 en 2 toegevoegd krijgen, aub ?

  13 augustus 2013 om 08:32 Chris Durie

  Denken jullie ook eens aan de mensen die niet aan de typische consumentenmaatschappij deelnemen? Diegene die nu een Windows phone hebben en geen iPhone… Diegene die hun smartphone weigeren te vervangen omdat deze slechts op versie 7 loopt ipv 8. Jullie zijn duur genoeg zorg tenminste voor volledige ondersteuning. Teleurstellend te moeten lezen hoeveel mensen nu in de steek gelaten worden…

  13 augustus 2013 om 19:46 Stefaan

  @telemet enig idee wanneer de Windows Phone app er zal zijn? Na de zomer?

  1 september 2013 om 00:23 sven

  Dringend gevraagd voor Windows Phone 8 op mijne Lumia 720! Is men hier al mee bezig?

  1 september 2013 om 19:18 Adaan

  Wanneer voor Windows phone??!!

  7 september 2013 om 22:03 Thomas

  Whoppa alles weer een beetje sneller en duurder. Maar krijgt volgens de mensen van telenet mooie apps en yelo tv in de plaats. Tv kijken overal, je programma’s opnemen en overal terug bekijken. Ten eerste sneller moest voor mij niet echt. Ten tweede automatisch overschakelen op whoppa heb ik niet gevraagd en zeker niet voor een paar euro extra. Ten derde iedereen zot maken over yelotv en triiing. Zorg eerst dat je al de klanten kunt bedienen hiermee ook de windows phone gebruikers, want die gebruikers hebben jullie toch een windows phone verkocht voor 99€ met veel gelogen beloftes en zoniet maak een abonnement waar we die larie niet moet betalen en zelf kunt kiezen wat je wil en wat niet. En yelo tv overal en alle opnames bekijken, ik dacht het niet! Jullie hebben bijna geen rechten om deze opnames te kunnen laten bekijken. Moet ik nog verder gaan? Doe er iets aan, hopelijk lezen ook de bazen deze commentaren eens en niet de medewerkers die al deze miserie dagelijks moeten aanhoren en braaf moeten knikken voor de grote meneer telenet.

  10 september 2013 om 23:53 Herbert

  Windows Phone 8 zit duidelijk in de lift, jammer dat de Android en iPhone-developers dit blijven negeren. Hier dus ook een aanvraag voor de Windows Phone 8 versie van Yelo. Of pas dan toch die reclame aan, en schrap ‘overal beschikbaar’ :) .

  13 september 2013 om 15:10 Robin

  “Yelo TV, dat is tv op elk scherm in huis” wat een statement, maar niet op een PC met windows 7. Ook de mensen met een Blackberry Playbook blijven in de kou staan.

  23 september 2013 om 19:28 Eric

  Geen app. Nokia lumia 800

  25 september 2013 om 22:02 luc

  Wp8 app zou inderdaad welkom zijn…

  1 oktober 2013 om 12:43 Vincent

  triiing voor windows phone.
  Tijd voor eens wakker te worden
  U laat een 9,2 procent van smartphone (windows Phone) gebruikers in de steek.
  Wij betalen toch ook elke maand!!!!!!!!

  2 oktober 2013 om 18:08 ignace

  Riiing terug iets, niet voor windows phone
  Wij betalen toch alle maanden.
  Windows phone, 9.2 procent van de smartphone gebruikers in de kou

  3 oktober 2013 om 20:39 wittevro