9/8
2012

Telenet haalt Olympische internetsnelheden

door redactie

Als het op internetsnelheden aankomt, haalt Telenet Olympische prestaties! Het internationale onderzoeksbureau Akamai publiceerde vandaag een overzicht van de snelste internetlanden. Daaruit blijkt dat de snelheden wereldwijd nog steeds in stijgende lijn gaan. België staat momenteel op de zevende plaats met een gemiddelde pieksnelheid van 29,2 Mbps. De gemiddelde pieksnelheid van Telenet is 38 Mbps. Als je deze vergelijkt met de andere toplanden zouden we op een mooie vijfde plaats terechtkomen. Het goud is nog steeds voor Hong Kong. Gezien hun hoge bevolkingsdichtheid en spitstechnologie halen ze gemiddeld pieken van 49,3 Mbps.

akamai Telenet haalt Olympische internetsnelheden

 Telenet haalt Olympische internetsnelheden

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

  1. Basic Internet van Telenet: het goedkoopste internet in Europa voor internetproducten tussen 15-30 Mbps
  2. Internet van Telenet schakelt in een hogere versnelling
  3. Kabel in Europa: waar staat Telenet?
  4. Ben jij een KING? Of toch liever een KONG? (update)