6/7
2012

Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League vanaf volgend seizoen op Sporting Telenet

door Jeroen Bronselaer

De Pro League besloot vandaag het lidmaatschap van voetbalcubs Waasland-Beveren en Sporting Charleroi te aanvaarden. Hierdoor staat het vast dat Sporting Telenet de wedstrijden van die clubs ook zal uitzenden volgend seizoen. Sportliefhebbers kunnen dus ALLE wedstrijden uit eerste klasse zeker bekijken bij Sporting Telenet!  

Naast de Jupiler Pro League beschikt Sporting Telenet komend seizoen over de rechten voor de Europa League-wedstrijden. Ook de Engelse Premier League, de Nederlandse Eredivisie, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue 1 zitten in het aanbod, net als de bekercompetities in deze landen. Dit aanbod wordt aangevuld met de Russische voetbalcompetitie, de Amerikaanse Major League Soccer en de Braziliaanse Série A.

556212 485071798186247 1818555320 n Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League vanaf volgend seizoen op Sporting Telenet

 Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League vanaf volgend seizoen op Sporting Telenet

Over Jeroen Bronselaer

Als Director Content Products and Strategy is Jeroen verantwoordelijk voor de content strategy, packaging, positionering, programmatie en content-aankoop voor Sporting Telenet, Prime, VOD-aandbod, en verscheidene online platformen.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. Sporting Telenet breidt buitenlands voetbalaanbod uit
 2. Alle Belgisch voetbal bij Sporting Telenet vanaf seizoen 2012-2013
 3. Sporting Telenet brengt Cercle Brugge – Club Brugge live op 2BE
 4. PRIME zendt UEFA Champions League uit
 5. Sporting Telenet gratis op zondag voor alle digitale tv-klanten


7 reacties

  zeer mooi aanbod, alleen spijtig dat de meest interessante competitie, met name de Spaanse, uit het aanbod is verdwenen. Wat is hiervoor de reden ?

  6 juli 2012 om 15:52 frank somers

  Dag Frank, Sporting Telenet heeft er alles aan gedaan om het Spaanse voetbal en de Champions League te behouden. Telenet heeft meegeboden, maar heeft het jammer genoeg niet gehaald. Sporting Telenet heeft hard gewerkt om toch een fantastisch voetbalaanbod samen te stellen met het aankopen van de Europa League-wedstrijden en nog meer buitenlands voetbal.

  9 juli 2012 om 13:50 Charlotte

  Beste Charlotte,

  Hopelijk gaat niet hetzelfde gebeuren met de Engelse premier league. Als hier de rechten zouden verdwijnen na dit seizoen, dan vrees ik dat er nogal wat mensen hun abonnement op Sporting Telenet zullen opzeggen. Ik vind het al beangstigend dat het Spaans voetbal en de Champions’ League al weg zijn en dat jullie bod niet toereikend was. In een vorig bericht over buitenlands voetbal staat te lezen dat de aankoop van het Belgisch voetbal geen impact zou hebben op het buitenlands voetbal. Ik begin mijn twijfels te hebben, tenzij je bij die 500 “gegarandeerde” livewedstrijden natuurlijk exotische competities als Brazilië en Rusland meetelt. Het Engels voetbal is heilig voor veel sporting telenetfans, onderschat dit gegeven a.u.b. niet.
  Met vriendelijke groeten,

  Jean

  27 juli 2012 om 16:36 Jean

  Tof dat we alle matchen uit onze competitie live kunnen volgen maar bij de 1ste match van Beerschot tegen Lokeren waren jullie maar liefst 10 min. te laat beginnen uitzenden.

  29 juli 2012 om 15:44 Kurt

  Beste Kurt en andere voetbalsupporters,

  Wij verontschuldigen ons voor de technische problemen die er afgelopen zaterdag zijn geweest.

  Wij begrijpen uw ontgoocheling en stellen allen in het werk om dergelijke problemen in de toekomst te vermijden.

  2 augustus 2012 om 11:04 Charlotte

  Nu jullie het mooiste en interessantste voetbal -spaans niet hebben binnengehaald zullen jullie veel klanten verliezen . Wat interesseert ons het russisch voetbal? Omdat er veel anderlechtspelers naartoe trekken? Nu nog de engelse competitie schrappen en we zitten volledig op onze honger.

  15 september 2012 om 16:08 Devreese Gustaaf

  Op julie pagina van digitale tv er staat het volgende:

  “Live Europees voetbal
  Ook op Europees niveau is er topvoetbal dat je absoluut niet mag missen. Denk maar aan El Classico Barcelona-Real Madrid of aan Vincent Kompany die de pannen van het dak speelt bij Manchester City.

  Je kan:
  550 matchen Europees voetbal kan je live bekijken
  De Europese competities: Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, de Duitse Bundesliga, de Nederlandse Eredivisie, de Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1, etc
  De Champions League en FA Cup
  En dit ook in HD”

  Hoe komt dat her is geen EEN live Champions leugue match vanavond te zien???

  Eduardo

  Klant n 824414114

  18 september 2012 om 21:14 Eduardo Brigham