21/6
2012

Tv in de caravan, op kot of in het tuinhuis?

door Inge Smidts

Hoera, het kan! Met Teletenne kijk je overal in Vlaanderen en Brussel televisie met superieure beeld- en geluidskwaliteit, ook waar er geen kabelverbinding is. Voor €11,50/maand ontvang je 13 zenders: Eén, Canvas, Ketnet/OP12, Vijf TV, VT4, Acht, National Geographic, MTV, Kanaal Z, Nickelodeon, Njam, Studio 100TV en Ment TV. Dit aanbod zal de komende maanden nog uitgebreid worden. De elektronische programmagids kijkt twee dagen vooruit.

teletenne blog Tv in de caravan, op kot of in het tuinhuis?

Wat heb je nodig?
Om tv te kijken via Teletenne heb je een tv-toestel met scart- of HDMI-aansluiting nodig, en een toolkit met een door Teletenne gecertificeerde decoder, een binnenhuisantenne en een Teletenne-smartcard. Deze toolkit is vanaf 2 juli voor €129 te verkrijgen in alle Telenet Centers, Telenet Shops, BelCompany-winkels of SmartSpots.

 

Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op  www.telenet.be/teletenne

 Tv in de caravan, op kot of in het tuinhuis?

Over Inge Smidts

Inge Smidts leidt sinds oktober 2010 als Sr Vice-President Residential Marketing alle marketing(communicatie)-activiteiten voor de residentiële markt. Ze is ook verantwoordelijk voor de uitbouw van het Telenet-merk bij deze doelgroep.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. Telenet feliciteert Stybar, Pauwels en Hnik met hun puike prestaties op het WK!
 2. Voorstelling Product Marketing Digital TV
 3. Bestel nu de iPhone 4S!
 4. Zeven nieuwe SmartSpots
 5. Stop malaria


12 reacties

  Mijn BluRay speler,TV & laptop hebben allemaal al
  DVB-T decoder. Dus waarom weer die gesloten hardware ipv. een kaart alleen aan te bieden(en kom weer niet af met die drogreden van het moet van de zenders). In Duitstland en Nederland kan men wil met alleen kaarten werken.
  bovendien zijn moeten de VRT-kanalen sowieso ongecodeerd uitgezonden worden, en die kan ik nu dus al ontvangen.
  Dus 10 zenders+hardware die ik NIET wil voor € 138 per jaar.
  Jullie zijn hoe langer hoe meer de maffia van Mechelen.
  Hoog tijd dat de politiek zou ingrijpen, maar jullie hebben blijkbaar friends in high places.

  21 juni 2012 om 12:03 Jonas

  Viola, het is al weer betalend.
  je kan tegenwoordig niks meer bekijken op tv of je moet er voor betalen.
  verdient men nog niet genoeg aan de reclame ?

  gelukkig kunnen we de openbare zenders voorlopig nog gratis bekijken, dan heb je er toch nog iets aan.

  21 juni 2012 om 12:44 Zwarte panter

  Waarom geen korting geven aan klanten die al dingen gebruiken bij telenet,en die ontvanger gratis in bruikleen geven?????
  Dit aanbod kan nooit een succes hebben als de VMMA zenders er niet inzitten,
  mensen die via DVB-T willen kijken zullen hun vertrouwde VMMA series en nieuws en films ook willen zien.

  21 juni 2012 om 15:55 Master-Magic

  Ik heb juist dezelfde bemerking. Als goede klant van Telenet betalen we al 160€ per maand, maar tv in het tuinhuis gratis aanbieden, nee hoor, dat is weer te veel gevraagd.

  21 juni 2012 om 17:55 Lien

  Jammer dat het weer betalend is,waarom toch?Kan je dat niet gewoon in de bestaande abonnementen opnemen we betalen toch al teveel.

  21 juni 2012 om 19:47 Dominiek

  waarom verplicht een decoder kopen als bijna alle nieuwe tv toestellen er een ingebouwd hebben!?

  22 juni 2012 om 10:24 Ward

  Hoera, dat kan wel al 8 jaar (sinds de Olympische spelen in 2004 )!??? En al 8 jaar gratis!! Ondertussen heb ik hier zo’n 30 gratis tv-zenders (één, canvas, op 12, la une, la deux, la trois, euronews en een pak franse zenders want ik woon dicht bij de Franse grens). het enigste wat ik heb moeten kopen was een simpele sprietantenne van 15€.

  22 juni 2012 om 10:44 Patrick Verbeulen

  Spijtig, weer een eigen norm….
  Mijn TV spreekt al DVB-T.
  Weer kastje erbij ? Bedankt.

  22 juni 2012 om 16:11 Theo

  Lang naar uitgekeken, en nu een lekkere koude douche gekregen van jullie… Bij deze zijn dan ook al mijn Telenet producten opgezegd, en indien jullie ooit met een CAM systeem voor mijn ingebouwde DVB-T2 tuner komen, meer zenders en een lagere prijs, dan zie je mij misschien eens terug.

  Hoe innovatief en creatief zijn jullie daar achter de kazerne?
  Voor 10.90 euro per maand heb je TV Vlaanderen, met 400+ zenders, keuze van hardware, en helemaal niet gebonden aan locatie. Waar zit jullie meerwaarde dan???

  25 juni 2012 om 08:59 Sven

  Goede raad voor Telenet managers :

  Deze dienst “gratis” aanbieden voor mensen die reeds een volldige shake hebben van telenet.

  Soms moet je je klanten ook eens iets GRATIS aanbieden ipv de gulzighaard willen uithangen !!!

  25 juni 2012 om 09:26 John

  Man man mensen jullie kunnen toch steeds zagen en klagen, ga dan gewoonweg weg van TN en ga naar Belgacom he en zaag niet meer onverstelbaar tegenwoordig.

  26 juni 2012 om 21:52 Tom Claes

  een goede grap van teletenne,als men geen telenetklant is of over de taalgrens woont kan men geen teletenne abonnement krijgen.ik woon in edingen net over de beruchte taalgrens,een kleine stadje op de grens van vlaams brabant en henegouwen,de drog redenen zijn onvoldoende ontvangst,ik heb 85%ontvangst een heel sterk signaal dus.ik kan geen telenetklant zijn de kabeloperator is voo.volgens jullie moto teletenne overal als men een goede ontvangst heeft.op de website van teletenne spreekt men niet dat men telenetklant moet zijn.een vlaamse telecomoperator die de deur dicht gooit op de neus van vlamingen in wallonie.jullie zijn al zo erg onze politiekers,gelukkig is er belgacom om alle vlaamse zenders te ontvangen.zitten op de verkoopdienst leden van nva of vlaams belang ?,die vinden dat vlamingen in de rand landverraders zijn ,en geen recht hebben op vlaamse zenders.het beste met jullie disciminerende verkoop politiek.een boze vlaming.

  3 juli 2012 om 08:06 cools jean pierre