29/6
2012

GUNKmagazine wordt 9lives

door redactie

9LIVESLOGO GUNKmagazine wordt 9livesVandaag vieren we dubbel feest!
Ten eerste ligt de 100ste editie van het gamingblad ‘GUNKMagazine’ in de winkelrekken. Ten tweede ondergaat het magazine naar aanleiding van deze mijlpaal een volledige rebranding. Meer bepaald zullen vanaf 1 augustus alle GUNK-activiteiten (het magazine, de facebook-pagina en de website) geïntegreerd worden in het 9lives-platform. Zo bouwen we verder op een sterk gaming merk dat we maar liefst al 8 jaar in huis hebben.

What’s new?

Omcirkel alvast 1 augustus met een dikke stift op je kalender. Dan kan je het allereerste 9lives magazine bemachtigen bij je dagbladhandelaar. Een must-read voor alle gamefanaten! Naast recensies van de meest populaire games vind je hier ook informatie over de nieuwste apps, tablets, hardware, digitale televisie enzovoort terug.

Bovendien kan je dan ook vanuit je luie zetel alle videocontent van de 9lives-website gratis via de TV-theek bekijken. Wekelijks worden hier nieuwe korte updates geplaatst met reviews van games, de hoogtepunten uit de gamingwereld, perstrips …

Tot slot krijgt de 9lives-website een volledig nieuwe structuur, met de nodige aanpassingen om ook op tablet en smartphone vlot leesbaar te zijn.

 GUNKmagazine wordt 9lives

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

  1. Speel de rest van de vakantie voordelig games op Digital TV
  2. Bekijk gratis previews op iWatch
  3. GunkTV Prijzen wedstrijd
  4. MovieSnaker Game: win High School Musical 3
  5. De nieuwe najaarprogramma’s gratis in pre- of review


GUNKmagazine wordt 9lives Reageren uitgeschakeld