29/3
2012

TNT – We know drama

door Benny Salaets

TNT weknowdrama TNT  We know dramaOp dinsdag 10 april 2012 gaat TNT exclusief bij Telenet in de ether. Deze gloednieuwe HD-zender afkomstig uit de VS zal dagelijks meeslepende series en kwaliteitsfilms in high-definition tonen. Met de look & feel van een premium-kanaal (zonder reclameonderbrekingen) biedt TNT een gevarieerd programma-aanbod.

De slogan ‘We Know Drama’ duidt op drama in al zijn vormen: tragedie, misdaad, mysterie, maar ook comedy. Geniet mee van series als Shameless, Men of a Certain Age, Memphis Beat en Web Therapy die voor de eerste keer op het Vlaamse scherm te zien zullen zijn, evenals TV-favorieten zoals E.R., The West Wing en 30 Rock. Verder staan er wekelijks Hollywood kaskrakers en originele TNT filmproducties op het programma.

Maak je alvast klaar voor een verrassende TV-ervaring bij TNT, vanaf 10 april beschikbaar op kanaal 561. Voor meer informatie, kijk op http://www.tnt-tv.be

TNT zal deel uitmaken van het betalend Telenet-Pluspakket, maar wordt bij de start een maand gratis aangeboden (vanaf de lancering) aan alle digitale tv-kijkers met een HD digibox of HD digicorder.

 TNT  We know drama

Over Benny Salaets

Benny Salaets, Vice President Content Management bij Telenet. Hij heeft een sterke marketing achtergrond en is een van de oprichters van Telenet's interactieve digitale tv-platform.

Overige berichten van deze auteur - Twitter - LinkedIn

Aanverwante artikels:

 1. Digimenu: meer gebruiksgemak voor een betere tv-ervaring
 2. Het digitale tv experiment van Telenet
 3. Kijk naar Q!
 4. Software update HD Digibox en HD Digicorder
 5. PRIME series verzamelen 21 Golden Globe nominaties


11 reacties

  Komt deze zender ook in het HD XL Pack?

  29 maart 2012 om 16:09 Alain

  Hopelijk met DD5.1 geluid en niet gedownnmixed zoals ze doen met BBCHD , Nat geo HD ..Discovery HD

  29 maart 2012 om 19:29 Dirk

  alain het is niet hd dus niet

  31 maart 2012 om 16:22 mucteba

  en nu is het tijd voor comedy central en hbo

  11 april 2012 om 13:10 sami de maeyer

  Zou jammer dat we voor de beste zenders moeten betalen. Ik vind dat we veel te veel gratis Franse zenders hebben. Please laat er een paar Engelse en Amerikaanse gratis zijn!

  11 april 2012 om 17:07 Joy

  +1 voor HBO!

  11 april 2012 om 18:33 Tibault

  genoten van jullie drama clip, dont push the button. Groet vanuit Nederland

  13 april 2012 om 23:07 Anja

  +2 voor HBO!!! We zijn zowat de enige regio in de westerse wereld waar geen HBO te zien is.

  En ik sluit mij ook aan bij de vraag om meer Engelse en Amerikaanse gratis te maken, i.p.v. die karrevracht aan Franse en Duitse zenders waar geen hond naar kijkt.

  13 april 2012 om 23:43 Mel

  Er zitten echt niet te veel Franstalige zenders op. Ook heel goede reeksen op franstalige zenders en daarnaast is een froot deel van het Telenet cliënteel ook tweetalig (NL/FR) of opgegroeid in frans, dus heel begrijpelijk. Doe gewoon eens de moeite om die zenders te bekijken.

  17 april 2012 om 15:57 anthony

  De dag dat die franstalige zenders met ondertitels werken ipv dubbing zal ik eens kijken. Beter geen goede reeks dan een verkrachte (overdubde) reeks.

  20 april 2012 om 14:00 Roebie

  tnt hd geen geluit op die zender.meestal steeds de zelfde films waarom geen oude films en series? beste van telenet is de digicorder om op te nemen.maar bijna all films vind je terug in de video teek vroeger bij filmnet oke soms wat storingen maar toch waren er veel goede films veel oude die ik nog heb op video banden

  6 mei 2012 om 15:36 daniel