12/12
2011

Suggesties voor jou

door redactie

1 1 SearchRecom detail022 300x240 Suggesties voor jouVanaf vandaag vind je een nieuwe aanbevelingsfunctie terug op je digitale televisie . Op basis van je kijkgedrag en beoordelingen van jezelf en anderen ontvang je via de TV-theek tips voor films of series die je mogelijk leuk vindt. Zo vind je snel de programma’s die jou het meest interesseren. De nieuwe functie wordt vanaf 12 december geleidelijk aan uitgerold voor alle digitale televisieklanten met een interactieve settopbox. Klanten met een HD-box worden geüpdatet voor Kerstmis, klanten met een SD-box in januari. Standaard staat de functie Suggesties aan, je hoeft zelf dus niets te doen. Je kunt deze functie uitschakelen  als je dit wenst.

Ook de zoekfunctie hebben we verbeterd. De resultaten van je zoekopdrachten zullen voortaan beter gestructureerd zijn: resultaten met een grotere relevantie komen bovenaan te staan. Zo haal je het meeste uit je tv-momenten!

 Suggesties voor jou

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. Programmeer je Digicorder via tv.be vanaf nu !
 2. Digiprogrammer in publieke beta! Test jij mee?
 3. Het digitale tv experiment: de resultaten
 4. Resultaten poll ‘snelgids’
 5. Radio Nostalgie in het basisaanbod Telenet


1 reactie

  Is dit nuttig.
  Ik zou liever zien dat de zendernummering van mijn digicorder kan instellen via mijntelenet of yelo.
  Dat zou nu pas nuttig zijn.

  12 december 2011 om 20:08 Stijn