5/10
2011

Bord en krijt gaan elektronisch met SchoolNet

door Martine Tempels

42 16849058LR 300x199 Bord en krijt gaan elektronisch met SchoolNetVoldoende bandbreedte en supersnel internet winnen ook in scholen alsmaar aan belang. Bord en krijt worden vervangen door elektronische leerplatformen en ook digitale media ontbreken niet meer in de klaslokalen. Om de toenemende vraag naar snel, betrouwbaar en beveiligd internet te adresseren, heeft Telenet een akkoord gesloten met Het Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming. Van 2011 tot 2014 zal Telenet met SchoolNet aan alle Vlaamse scholen een set van flexibele internetoplossingen aanbieden.

SchoolNet voorziet in strikt beveiligde internettoegang: zo is het mogelijk om het internetverkeer te filteren op ongewenste applicaties of websites. Het beheer van de beveiliging en de connectiviteit gebeurt door specialisten van Telenet. Zo kunnen de leerlingen onder alle omstandigheden vlot surfen.

Meer informatie over SchoolNet is te vinden op www.telenet.be/schoolnet

 Bord en krijt gaan elektronisch met SchoolNet

Over Martine Tempels

Martine Tempels staat als Sr. Vice President sinds eind 2008 aan het hoofd van Telenet for Business, onze b2b-divisie. Deze afdeling biedt een ruime portfolio aan telecomdiensten aan (voice, data, televisie, internet en leased lines) over coaxkabel, glasvezel en zelfs koper (dsl).

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

  1. Martine Tempels in top 3 ICT Woman of the Year!
  2. Studio 100 tv 24 op 24 te bekijken
  3. PRIME zendt UEFA Champions League uit


1 reactie

    Leuk van telenet maar is wel een 3voud van de huidige prijs voor scholen. + de aansluitkost (kabel) dat er boven op komt. Het it budget van heel veel scholen is enorm klein!

    16 oktober 2011 om 11:09 batte