20/11
2009

Tips van vrouwen aan de top

door Barbara Foblets

Sylvie Verleye, voormalig VT4-nieuwsanker en nu coach in presentatietechnieken, heeft net een boek uitgegeven: ‘Stilte, ik spreek!’.
Via interviews met dertig vrouwen aan de top in België probeert ze te achterhalen of presentaties geven belangrijk is geweest in hun carrière en wat hun idee is van een goede presentatie.
Een aantal geheimen worden vrijgegeven door  oa. onze eigen straffe madammen Saskia Schatteman Executive VP Residential Marketing en Anouk Mertens, VP Television.

Andere bekende namen zijn Marcia De Wachter (Nationale Bank van België), Marianne Amssoms (InBev), Mimi Lamote (sinds kort Pearle), Rosette Van Rossem (Sanoma) en  Hedwige Nuyens (BNP Paribas Fortis).

Een inspiratiebron voor iedereen die de powerpoint cultuur wil veranderen.

Het boek bestellen kan hier: http://www.sylvieverleye.be/boek.html

Enkele presentaties van Sylvie Verleye vind je hier: http://www.slideshare.net/verleye

Aanverwante artikels:

  1. BBC PRIME ondertiteld


1 reactie

    Ik denk dat Steve Jobs nog steeds één van de betere is op het gebied van presentatie-technieken (interessant Artikel: http://www.businessweek.com/smallbiz/content/apr2006/sb20060406_865110.htm ). In België kijk ik vooral op naar Erik Van Vooren als presentatie-entertainer. Misschien goed dat er ook wat vrouwen hun ervaringen bundelen.

    MaT
    http://i-love-data.blogspot.com

    24 november 2009 om 10:18 Datablogger