10/9
2009

GUNK TV pakt uit met nieuwe programmatie op Digital TV

door redactie

mugshot katerine 150x150 GUNK TV pakt uit met nieuwe programmatie op Digital TVEen nieuw seizoen, een nieuwe programmatie. Bij GUNK TV, exclusief te zien bij Telenet Digital TV op kanaal 39, krijg je een pak nieuwe programma’s te zien.

GUNKtv pakt in het najaar uit met een heel sterke en vernieuw(en)de programmatie, bestaande uit heel wat buitenlandse topproducties, nieuw materiaal van eigen bodem en een top realityreeks.

De flitsende en succesvolle gameprogramma’s krijgen een make-over. De “GUNK Games top 40”, “RetroMania” en ”Praga goes Gaming” blijven op post maar krijgen versterking van het nieuwe “GameForce 1” en “Start to Game”.

Dagelijks komt er op vaste tijdstippen een nieuwsuitzending. Geen ontsnapte gevangenen of slachtoffers in een burgeroorlog maar het laatste nieuws uit de entertainment-, showbizz- en online wereld. De meest recente uitlatingen van celebrities op hun Facebook- of Twitteraccount, red-carpet interviews, nieuwe lanceringen… Je komt het allemaal te weten bij “GUNK News”.

Twee nieuwe reality reeksen :

In “The one man road trip” trekt Ivan Heylen van de Amerikaanse oost- naar de westkust. Het wordt een sappig en amusant reisverhaal met tal van hilarische en ongetwijfeld onvoorziene gebeurtenissen.
Al een grote hit in Nederland, maar binnenkort ook in Vlaanderen want GUNKtv brengt in samenwerking met Veronica de realityreeks “De Crash Test PeWi’s” : een Brabantse vriendengroep die doordeweeks keihard werkt, maar in het weekend los gaat op het racecircuit. Op geheel eigen wijze doen de mannen de meest uiteenlopende en bizarre experimenten met alles wat wielen heeft en proberen ze creatieve oplossingen te bedenken voor herkenbare problemen.

Dagelijks komen er twee live shows :

“Wango Tango” : Pablo, mondige Brusselaar met Latijns-Amerikaanse roots en Evy (ex-zangeres Lasgo), weet met een mix van verbaal onovertroffen taalcapaciteit en een neus voor hippe en actuele feiten een waar spektakel in elkaar te steken. Dagelijks van 17.00 tot 19.00, met een resem bekende en minder bekende, maar steeds interessante gasten
“Dirk Moerman Live” : radiocoryfee van dienst bij Topradio, weet menig radioluisteraar te plezieren met ongezouten commentaar en pittige uitzendingen. . Live op Topradio, maar vooral: live op GUNKtv. Is de Vlaamse Howard Stern geboren ?

Ook nieuw is “Try-out” : GUNKtv geeft nieuw talent een kans zich een uur te bewijzen en de kijkers maken uit of hij/zij de nieuwe VJ van GUNKtv kan worden. Meer dan 100 kandidaten zorgen voor soms hilarische, verbazingwekkende en emotionele momenten in hun ambitie naar een mediacarrière.

Een top buitenlandse serie is “Criss Angel, Mindfreak”. Criss Angel is Amerika’s meest befaamde illusionist en in zijn show Mindfreak verbluft hij iedereen met zijn acts. De garantie dus voor een avondje spanning en verbijstering.

Bekijk hier de trailer:

 GUNK TV pakt uit met nieuwe programmatie op Digital TV

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

  1. Resultaten poll ‘Naar welke nieuwe zender kijk je het meest’
  2. Vanaf 1 mei op Telenet Digital TV : GUNKtv
  3. GunkTV Prijzen wedstrijd
  4. Nieuwe HD zenders op Digital TV in een Shake+
  5. Nieuwe tv-site op Digital TV: iContv