31/8
2009

Al Jazeera Engl. in basisaanbod Telenet Digital TV.

door redactie

al jazeera english Al Jazeera Engl. in basisaanbod Telenet Digital TV. Vanaf 1 september zal Al Jazeera English verschuiven vanuit het Plus Pakket naar het basisaanbod Digital TV. De zender zal zo voor alle Telenet Digital TV klanten beschikbaar zijn.

De Engelstalige nieuwszender uit het Midden Oosten is in Vlaanderen op kanaal 404 en in Brussel op kanaal 306 te vinden.

 Al Jazeera Engl. in basisaanbod Telenet Digital TV.

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. beste Telenet Digital TV klant,
 2. Eurosport NL en FR in Basisaanbod Brussel
 3. Resultaten poll ‘Radiozenders’ op Telenet Digital TV
 4. Voorstelling Product Marketing Digital TV
 5. De terugkeer van E! Entertainment op Digital TV


8 reacties

  Waarom moest Sky News ooit verdwijnen? Dit was ten minste een interessante nieuwszender. Al Jazeera is een zender die het extremisme en terrorisme promoot. Hier zitten we echt niet op te wachten. Geef ons dan maar een alternatief: Sky News, Fox News en LCI in het basisaanbod.

  31 augustus 2009 om 21:23 Jan

  idd benk met je eens,altijd zo zenders die ze gratis plots dan aanbieden waar geen kat iets aan heeft!

  31 augustus 2009 om 22:33 krikke

  Had ook liever Sky News gezien.
  Toch eigenaardig dat er niemand in Vlaanderen op het idee komt om een Vlaamse nieuwszender op te richten.
  Misschien een idee voor VTM en VRT :)

  1 september 2009 om 13:31 Jb

  hier kijkt toch geen kat naar

  1 september 2009 om 19:54 ldt

  Ik vermoed dat de doorsnee Al Jazeera kijker een sateliet-kijker is.
  Jaren geleden flikkerde men er voor de inwoners van Kruibeke, Temse.. ATV eruit… wegens te weinig bandbreedte. Ik meen dat deze mensen toch wat meer affiniteit hadden met deze zender.

  2 september 2009 om 03:41 Filip

  Volledig akkoord met wat er hier al neergeschreven is. Er zijn veel betere nieuwszenders. Hierop zit geen kat te wachten, zelfs onze Arabische broeders niet, want die kunnen dat al lang ontvangen met hun schotelantenne.

  4 september 2009 om 13:24 Paul

  Al Jazeera is helemaal geen zender die terrorisme promoot. Ze brengen het nieuws gewoon uit een andere hoek en kunnen boodschappen van terroristen vaak als primeur uitzenden, simpelweg omdat ze de bekendste Arabische nieuwszender zijn.

  Voor een westerse kijk is er al plaats genoeg (BBC, CNN, Euronews). Nu kun je het nieuws ook gratis vanuit een ander perspectief bekijken.

  6 september 2009 om 19:25 Digitale Kijker

  echt hilarische reacties. hebben jullie aljazeera ooit bekeken? of nemen jullie amerikaans propaganda (van de bush administration) gewoon klakkeloos over? triest!

  6 februari 2011 om 18:03 Eduard