10/4
2009

Tip: tijdzappen met de pijltjestoetsen

door redactie

afstandsbediening3 Tip: tijdzappen met de pijltjestoetsen Als je een programma pauzeerde op je Digicorder en je hebt het programma ondertussen uitgezien, kan je zeer snel terug naar de ‘live’ uitzending. In plaats van met de FFWD-toets vooruit te spoelen, kan je ook in blokken van 10 minuten vooruit gaan.

Gebruik hiervoor de pijltjestoetsen van je afstandsbediening:

Links is 10 minuten terug in de tijd gaan.
Rechts is 10 minuten vooruit in de tijd gaan.
Op is naar het vorige programma gaan.
Neer is naar het volgende programma gaan.

 Tip: tijdzappen met de pijltjestoetsen

Over redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van de Telenet Blog. Dit is ons venster op de telecomwereld. Een forum met nieuwtjes, opiniestukken, initiatieven, faits divers, onze bedrijfscultuur, … Ook jouw mening lezen we hier graag.

Overige berichten van deze auteur

Aanverwante artikels:

 1. Teletekst op HD kanalen


4 reacties

  Deze functie werkt niet alleen bij het tijdzappen maar ook in je je opgenomen programma’s of programma’s en films uit de TV-Theek!

  10 april 2009 om 14:02 tv fan

  kun je niet gewoon op “stop” (dat vierkantig blokje) duwen ipv te tijdzappen tot je terug naar de live uitzending aan het kijken bent ;-)

  15 april 2009 om 08:48 Wohje

  Beste Wohje

  je kan ook via de ‘stop’-toets rechtstreeks naar het ‘nu’-moment gaan. Via de pijltjes kan dan weer wel makkelijk naar een ander programma in het buffergeheugen gaan.

  16 april 2009 om 08:49 Product Marketing Digital TV

  komt er misschien in de toekomst een optie om de tijdsduur van dat pijltjeszappen te individualiseren? 7 minuten is perfect om de reclameblok te skippen ;-)

  18 april 2009 om 14:51 Wohje